2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan koca evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yalnızca katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı Yangın Kapısı tavsiye ederiz. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel peşışını getirmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince hassas davranıyoruz.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page